lördag 23 augusti 2008

11 veckor, och tre veckor hos oss!



Idag är Effie 11 veckor gammal, och börjar få de karaktäristiska dragen av en dvärgschnauzer mer och mer. Jag tycker att hennes ögonbryn har blivit buskigare och längre under veckan som gått.

Effie har provat sin nya bilbur idag. Hon satt fint längst bak i bilen tillsammans med Henrik. Jag var lite orolig hur det skulle gå, men det hade jag inte behövt vara.




Se så fint vi sitter, vi har bak i bilen.....









Regnet har fullständigt vräkt ner idag, och regn är inte något som vår lilla dam är speciellt förtjust i. Det var jätteskoj att titta på när Nisse gick ut med henne. Han satte ner henne på gräset i tron att hon skulle kissa, men Effie la benen på ryggen och sprang in igen. Han hämtade henne igen och proceduren upprepades, om och om igen. Till sist gav Effie upp och insåg att hon inte fick gå in förrän hon uträttat sina behov. Nej, något vattendjur är hon inte vår lilla Effie.















Att leka med handduken när man kommer in från regnet är mycket skojigare än att vara ute och bli blöt.








Se så söt man kan vara






En blöt liten tjej




Mycket kel och bus har vi också hunnit med idag. Att leka och busa med Henrik är något av det bästa Effie vet. Fast kel och gos är ännu bättre.







Kom igen "storebror", jag vill busa





1 kommentar:

Katarina sa...

Hej
Det ser mysigt ut med Henrik....Tycker han att tänderna är lika "hemska fortfarade" eller Effie har börjat lära sig att inte ta så hårt.
Här är Elton kvar, han gillar inte hellre regn, då är han väldigt snabb på att uträtta sina behov.
Ha det bra / Katarina