lördag 2 augusti 2008

Nu är Effie här!



Idag har Effie flyttat hem till oss :) Det känns helt fantastiskt!

Alla, utom Hampus som är hemma i Linköping, var med och hämta henne. Jacob och Josefine föll båda pladask, och tyckte att Effie var ännu gulligare i verkligheten än vad hon är på bild.

En lycklig Josefine!

När vi kom fram var Englas nya matte också där för att hämta hem henne. Jätteskoj att få träffa en av de andra valparnas nya familj. Hela Effies "gamla" familj var hemma så vi fick även träffa Torbjörn idag, vilket var jättetrevligt. Enathalie hade blivit hämtad redan igår så henne fick Jacob och Josefine inte träffa.

Bilfärden hem gick bra och Effie vilade tryggt i min famn hela vägen. Emellanåt satte hon sig upp och gav min en slick eller två på näsan :) I bilen frågade Henrik om vi inte måste köra tillbaks med Effie sen och när jag sa att hon skulle bo hos oss nu sa han "för alltid? Är det sant? Riktigt sant?" När jag sa "ja, det är det" blev han superglad. Fast att vi pratat om att Effie ska komma och bo hos oss har han nog inte trott att det verkligen var sant. Nu har vi världens lyckligaste lille kille :) Väl hemma gick Effie på upptäcktsfärd i trädgården och hittade direkt "tigerstigen" till Henriks förtjusning. Hon hittade också snabbt en trygg plats att krypa ihop på hos Jacob.

Jacob och Effie njuter!


Effie följer oss nyfiket vart vi går och iakttar intresserat allt som händer. Hon verkar vara lugn och trygg i sig själv. Hon är helt enkelt en underbar liten valp! Eftermiddagen och kvällen har förflutit lugnt, och Effie har ätit bra och uträttat sina behov som hon ska.

Här är lite foton från idag

"Jag älskar dig, Effiehjärtan!"








Inga kommentarer: